Home > / Trouwen / Lievelings leveranciers

Lievelings leveranciers

Fotograaf

I’ts the photographer, not the camera that creates beautifull pictures….Zoek een fotograaf die bij jullie past. Iedere fotograaf heeft zijn of haar eigen stijl en manier van werken…Hier vind je een aantal leukerds en vakfanaten die ik heb leren kennen!

Bekijk hier de verschillende fotografen

Videograaf

Ik durf bijna voluit te zeggen dat de allermooiste herinnering aan onze trouwdag de video is. Van tevoren hebben we enorm getwijfeld of we het wel zagen zitten om de hele dag een videograaf om on heen te hebben ‘hangen’… Maar wat zijn we blij dat we hier tóch voor gekozen hebben!! De beste keuze die we gemaakt hebben!

We hebben er niets van gemerkt en we kijken de film nog steeds regelmatig terug. Heel bijzonder om weer helemaal terug gevoerd te worden naar onze dag…De mooiste momenten die je weer volledig samen herbeleeft…Onbetaalbaar!!

Bekijk hier de verschillende videografen

Trouwambtenaar / ceremoniespreker

Een standaard verhaaltje aangevuld met jullie hobby’s en een verhaaltje over hoe jullie elkaar hebben leren kennen? Of hebben jullie een ander idee bij jullie trouwceremonie?

Lijkt het jullie iets om van de trouwceremonie hét liefdevolle startpunt van de dag te maken? Waarna iedereen met z’n hoofd in de wolken loopt en de vlinders rijkelijk fladderen? Dan stel ik jullie met liefde voor aan de leukste en liefste kandidaten die dit gegarandeerd voor elkaar krijgen!

Bekijk hier de verschillende trouwambtenaren / ceremoniesprekers

Stylist

Zelf heb ik altijd de mooiste ideeën in mijn hoofd, maar als ik deze ga uitwerken ziet het er tóch altijd net iets anders uit…Bovendien onderschatten de meeste bruidsparen hoeveel werk het is om alles zelf klaar te zetten en weer op te ruimen…Lang leve de professionele stylste! 😉

Bekijk hier de verschillende stylisten

Weddingplanner

Last but not least!!! De weddingplanner…Zie je door de bomen het bos niet meer? Uit ervaring weet ik dat de eindeloze mogelijkheden soms overweldigend kunnen zijn…Een weddingplanner kan structuur aanbrengen in al jullie ideeën en ervoor zorgen dat jullie ook weer echt van jullie voorbereidingen kunnen genieten. Zeker de moeite van het overwegen waard!

Liever alle voorbereidingen zelf doen? De meeste weddingplanners zijn ook in te zetten als ceremoniemeester op de dag zelf…! Heerlijk om alle ‘regelzaken’ op jullie dag vol vertrouwen aan een professional over te laten. Zo kunnen jullie samen met iedereen die dicht bij jullie staat volop van de dag genieten.

Bekijk hier de verschillende weddingplanners