Home > / Trouwen / Trouwambtenaar / ceremoniespreker

Trouwambtenaar / ceremoniespreker

Lieke Biesemans - Stories by Mabel

Lieke Biesemans – Stories by Mabel

Sprakeloos, dat was ik na m’n aller eerste ceremonie met Lieke als ceremoniespreekster…Lieke heb ik ontmoet tijdens mijn eerste seizoen als ceremoniezangeres.

Ik had nog niet eerder een trouwceremonie meegemaakt met een zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker. Deze kwam even binnen kan ik je vertellen!! Absoluut fan!! Niet met woorden uit te leggen, dit moet je echt zelf ervaren.

 

Bekijk hier de website van Mabel

Marielle Bouw-Koller – Tintelend trouwen

Een absolute topper met het hart op de juiste plek!! Ze weet als geen ander gevoel naar woorden te vertalen.

Vergeet je happy tears zakdoekjes niet want ze zorgt gegarandeerd voor een ceremonie bomvol persoonlijkheid en emotie. Eens in haar hart voor altijd in haar hart.

Bekijk hier de website van Marielle

Marielle Bouw-Koller - Tintelend trouwen
Quirine Sneeuw-Bordes - Trouwambtenaar Quirine Bordes

Quirine Sneeuw-Bordes – Trouwambtenaar Quirine Bordes

Quirine was de trouwambtenaar van Noha en Maarten. Ze kwam meteen heel spontaan en vrolijk over.

Een innemende vrouw die enthousiasme en bescheidenheid uitstraalt. De ceremonie was persoonlijk, luchtig en met een fijne dosis humor.

 

Bekijk hier de website van Quirine

Mark van Leeuwen – Mooi Trouwen

Afgelopen seizoen Mark ontmoet tijdens de bruiloft van Ben en Inge. Aan alles merk en zie je meteen dat hij een ervaren spreker is. Volledig op z’n gemak en weet wat ie doet. Mooi om te zien.

Hij vult de ceremonie in op een hele fijne persoonlijke, dynamische en interactieve manier. Hij heeft een hele soepele natuurlijke afwisseling van serieuze momenten, emotionele momenten met hier en daar een leuke dosis humor erin verwerkt.

Bekijk hier de website van Mark

Mark van Leeuwen - Mooi Trouwen
Annemarie Bruning - Uw ceremoniepreker

Annemarie Bruning – Uw ceremoniepreker

Annemarie heb ik afgelopen seizoen leren kennen op de bruiloft van Danielle en Maurits. Ze is een heerlijke ‘spring in het veld’ die vol enthousiasme in een ceremonie springt.

De manier waarop ze zinnetjes, uitspraken en ‘verhaaltjes’ van de gasten in de ceremonie had verwerkt vond ik erg origineel en had ik nog niet eerder op deze manier gezien. Leuk detail…We kwamen er achter dat we allebei (zodat we ook zeker matchen met de styling) onze jurken voor de ceremonie laten uitkiezen door het bruidspaar!

Bekijk hier de website van Annemarie

Jessi Tuinman – OuiYessi zelfstandig trouwambtenaar

Jessi is een ontzettende lieverd die met heel haar hart in ceremonie kruipt. Ik vind alleen haar bedrijfsnaam al zo heerlijk origineel…!!

Vast al gezien dat deze 3x ja bevat en uiteraard ook dat haar naam er in verwerkt zit? Ik hoop gauw weer een ceremonie met haar te mogen doen!

 

Bekijk hier de website van Jessi

Jessi Tuinman
Jasperien Meinhardt - Trouwambtenaar Jasperien

Jasperien Meinhardt – Trouwambtenaar Jasperien

Bij het huwelijk van Luc en Lia heb ik Jasperien leren kennen. Deze ceremonie was half in het Spaans en half in het Nederlands. Wat heeft ze dit gaaf en soepel gedaan!

De ceremonie was enorm persoonlijk en emotioneel ondanks dat ze tussendoor afwisselde tussen deze twee talen…Vaak verlies je door deze ‘wisseling’ het gevoel van romantiek, maar dit was absoluut niet het geval! Ik heb me laten vertellen dat ze meerdere talen vloeiend spreekt…

Bekijk hier de website van Jasperien