Over Kelly

Ik ben een betrokken zangeres met een warm subtiel stemgeluid.

Ik ben geboren te Kessel in 1983, ben echtgenote en mama van drie meiden.

Van jongs af aan zing ik al. Lange tijd heb ik dit als hobby gedaan. Op 18-jarige leeftijd ben ik aan de slag gegaan als vaste zangeres in een musical voorstelling op een groot vakantiepark.

Toen ik in 2014 druk was met het plannen van onze eigen bruiloft kwam ik erachter dat er zoiets bestond als een ceremoniezangeres. Hiermee vielen voor mij alle puzzelstukjes op z’n plek. Omdat ik helemaal verzot ben op zingen, maar niet van nature een podiumbeest ben is dit voor mij het mooiste wat ik kan doen. Hierin kan ik mijn passie kwijt voor het zingen en het raken van mensen hiermee, zonder persé het podium te moeten ‘pakken’.

Omdat ik een echt ‘mensen mens’ ben geniet ik ook enorm van alles eromheen. Met mijn kennis van ceremonies en de opbouw hiervan help ik graag persoonlijk op weg. Bijvoorbeeld met de liedjeskeuze of het vinden van de juiste momenten voor de gekozen liedjes.

Ik vertel graag meer over mezelf en alle mogelijkheden, om dit op gepaste wijze te doen vraag ik om een keuze te maken uit de volgende mogelijkheden.

Meer over mij als:
Huwelijkszangeres

Meer over mij als:
Uitvaartzangeres

Of direct door naar info:

Huwelijk

Uitvaart