Home > Trouwen

Trouwen

De huwelijksvoltrekking is een bijzonder en intiem moment. Familie en vrienden ontroerd door muziek die bij jullie speciale herinneringen oproept. De eerste ontmoeting, het eerste afspraakje, de eerste kus.

Live zang kan dit moment net dat beetje extra geven. Jullie muziekkeuze wordt live ten gehore gebracht om net die extra gevoelige snaar te raken. Een moment om nooit meer te vergeten nog specialer!

Prachtige lovesongs, die je raken, waar mee jullie samen een mooi moment delen.
Of juist grappige liedjes met een speciale betekenis. Misschien met een eigen twist eraan of zelfs aangepaste teksten behoren tot de mogelijkheden.

Wist je dat…?

…Bruidsparen hele creatieve momenten verzinnen voor een live toevoeging? Ooit mocht ik onder aan een prachtige trap staan om het ‘first look’ moment muzikaal te begeleiden… Heel bijzonder!

…Er op mijn website allemaal leuke tips en inspiratielijstjes staan? Liedjeslijsten in thema’s, toffe leveranciers waar ik graag mee samenwerk, foto’s van real-weddings en videoclips met luisterfragmenten.

…Het ook leuk is om voor de bruidegom een intrede lied te kiezen? Heel bijzonder als hij ‘weggegeven’ zou worden door zijn moeder, broer, zus, zoon(tje) of ‘best man’. Met live begeleiding kan dit precies op maat gemaakt worden zodat het klopt en mooi overloopt in het intrede moment van de bruid.

…Live muziek dé persoonlijke touch kan zijn voor ieder moment? Het is enorm sfeerverhogend om voor live muziek te gaan tijdens toast, diner en receptie. Lees daarover hier meer.