Home > Trouwen

Borrel/Diner

Live muziek…Dé persoonlijke touch voor ieder moment.

#toast

Blije gezichten vol verwachting kijkend naar jullie als bruidspaar. Het moment is aangebroken dat iedereen klaar staat met een glaasje bubbels om te toasten op jullie geluk. De glazen gaan omhoog, jullie toasten en de muziek begint te spelen. De zang wordt ingezet. Het sfeertje is compleet.
Jullie hoeven niets anders te doen dan heerlijk onbezorgd genieten van elkaars gezelschap met ontspannen muziek volledig in het thema van de liefde op de achtergrond.
Do we need more?

#Diner

Heerlijk met elkaar dineren terwijl er romantische love songs op de achtergrond worden gespeeld. Subtiel en enorm sfeer verhogend. Laat het jullie smaken….

#receptie

Na het diner staan de avondgasten te trappelen om mee te genieten van alle liefde. Vol aandacht willen jullie de felicitaties in ontvangst nemen.
Heerlijke uptempo nummers worden subtiel op de achtergrond gespeeld en gezongen. Doordat deze akoestisch ten gehore worden gebracht maak je de perfecte overgang naar een knallende feestavond. Een ontspannen opbouw waarna de band of DJ het over kan nemen en het feest kan starten.
Lastig om te kiezen? Ik help jullie graag op weg!

Klik hier voor het reportoire

Liefs Kelly
*Neem via deze link eenvoudig contact op met mij