Home > Trouwen

Over Kelly

#Gezelligheidsdier
Heerlijk vind ik het om kennis te maken met verwachtingsvolle bruidsparen. Gezellig brainstormen over jullie mooiste dag onder het genot van een lekker kop koffie, thee of een wijntje, zijn er leukere dingen?

#gekopbloemetjes
Vast niet nodig om toe te lichten… 😉 Daarom mochten ze in mijn logo zeker niet ontbreken!

#familiemens #mamavandrieheerlijkemeiden #happilymarried
Ik ben 33 jaar en mama van drie heerlijke meiden van 6, 7 en 8 jaar. Op 14-6-14 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven waarmee ik al vanaf mijn vijftiende samen ben. Soms dus ook even een kruis in m’n agenda voor quality time met ons gezinnetje

#ceremoniezangeres,
Ok…zangeres…Maar waarom nu eigenlijk ceremoniezangeres?

Heel m’n leven zing ik al, en pas een paar jaar geleden kwam ik erachter dat er zoiets bestond als een ceremoniezangeres. Opeens viel alles op z’n plek. Ik houd enorm van zingen en vind niets heerlijker dan zien wat dit met mensen doet. Dat het raakt.

Maar een podiumbeest? Dat ben ik nooit geweest…Het mooiste van het zingen tijdens een ceremonie vind ik dan ook dat ik mag doen wat ik het allerfijnst vind zonder daarbij ‘het podium te moeten pakken’ Het is geen optreden. Ik begeleid het moment op een gepaste manier, zorg dat alles klopt, en zorg dat het binnenkomt. Het is een aanvulling. Een die raakt en compleet maakt en als je het mij vraagt onmisbaar is.

#passie
Een paar jaar geleden heb ik besloten meer te gaan doen met m’n grootste passie, zingen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Ik geniet niet alleen enorm van het zingen tijdens ceremonies, maar ook van alles eromheen.

#Ambitieus.
Vol enthousiasme heb ik de afgelopen twee jaar deelgenomen aan verschillende beurzen. Ik heb contacten gelegd met ontzettend leuke medeleveranciers waar ik heel graag en regelmatig mee samenwerk.

Afgelopen jaar is zelfs de eerste editie uitgebracht van Trouwceremonie Magazine Met Liefde, ontstaan naar een idee in mijn hoofd. Samen met hele toffe medeleveranciers hebben we dit gerealiseerd!! Enorm trots op!! Inmiddels zijn we druk bezig met de tweede editie…Gaat zo mooi worden!!

#zullenweafspreken
Niets zo belangrijk als een goede klik hebben met iedereen die op jullie dag aanwezig zal zijn en een bijdrage zal gaan leveren hieraan. Benieuwd of de klik er is? Laten we gauw een kennismaking plannen!